Panoràmica Valldan

Notícies

Notícia

3a Matinal Economia Circular

16-11-2017

Després de les darreres sessions matinals de treball de l' 11 de juliol i 31 d’octubre, es constata que al Berguedà existeixen certes sinèrgies potencials en l'àmbit de la producció d'energia amb fonts renovables, principalment a partir de recursos orgànics (biomassa forestal i residus orgànics).

 

L'objectiu ...

Notícia

6a Edició Concurs Emprenedors

07-11-2017

 

 

Per 6è any consecutiu, des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’ha posat l’accent en l’emprenedoria comarcal a través del Concurs d’idees emprenedores. Fa pocs dies va concloure el termini per a la presentació de candidatures amb un total de 17 participants, els quals s’han presentat en les categories de projecte emprenedor o de idea més original i innovadora.

...

Notícia

Subvencions a la contractació (30+)

06-11-2017

 

S’ha atorgat el programa 30 Plus a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. Aquest programa que s’iniciarà el proper 27 de novembre, està destinat al foment de la inserció de les persones en situació d’atur de 30 anys i més, preferentment d’entre 30 i 45 anys i baix nivell formatiu.

 

La subvenció que reben les empreses participants correspon a la quantia equivalent al salari mínim ...

Notícia

Jornada ajuts Leader i Fin.Alternatiu

13-10-2017

 

El proper dia 19 d'Octubre es portarà a terme una sessió informativa sobre els ajuts LEADER, els quals estan ja enconvocatòria oberta, juntament amb una explicació sobre sistemes de finançament alternatiu on assistiran membres de l'ICF i ACCIÓ10.

 

Llegir més

Notícia

Jornada per entendre la Factura Elèctrica

02-10-2017

 

 

Jornada tècnica
BERGA, dijous 30 de novembre de 2017

 

 

Presentació

El cost de la factura energètica suposa tot un repte per a les PIMES de Catalunya. Conceptes complexes i poc interès per part de les ...

Notícia

Entrevista Joan Mª Sala, de Delicies del Berguedà

29-09-2017

 

 

Delícies del Berguedà és empresa d’inserció laboral de la comarca del Berguedà, ubicada al municipi de Cercs, que actualment es troba en fase de creixement i que ha incorporat un nou vehicle per millorar i eixamplar la xarxa de comercialització.

 

 

 

 

Llegir més

Notícia

Nova convocatòria ajuts LEADER

28-09-2017

S’ha obert la convocatòria 2017 dels ajuts Leader, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2017-2020.

 

Poden ser persones beneficiàries d’aquests ajuts, sempre que es realitzi la inversió dins del territori Leader (ho podeu consultar a

Notícia

Nova formació per autònoms i emprenedors

21-09-2017

Des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà es segueix apostant pel foment de l’emprenedoria des de diferents vessants amb multitud de programes, treballant totes les fases de creació de projectes empresarials.

 

 

Al mateix temps que es segueix treballant en la consolidació i l’impuls dels projectes, una ...

Notícia

Nous ajuts per a Start-Ups Tecnològiques

04-09-2017

Nova línia d’ajuts per a start-ups tecnològiques!

 

Fins el 31 d’octubre de 2017 estarà oberta la nova línia d’ajuts Startup Capital, dirigida a empreses emergents que tinguin la tecnologia com a factor diferencial. Als següents enllaços hi trobareu la

Notícia

VI Edició del Concurs d'Idees Emprenedores

01-08-2017

Un any més, l'Agència de Desenvolupament del Berguedà posa en marxa el Concurs d'Idees Emprenedores, arribant d'aquesta manera a la 6a edició.
 

El certamen continua disposant del patrocini de La Caixa amb l’aportació de 3500€ i amb la col·laboració de moltes entitats i empreses que aposten per l’emprenedoria de casa nostra i fan possible ...

Notícia

El clúster MESAB amplia la seva Xarxa!

24-07-2017

Avui, 21 de juliol de 2017 l'Associació del Tèxtil Mèdic-Sanitari del Berguedà (MESAB) ha signat el conveni de col·laboració amb la Fundació Universitària del Bages (FUB).

 

La finalitat d'aquest conveni no és altra que contribuir a la creació d'un entorn favorable que fomenti i contribueixi a la competitivitat de les empreses ...

Notícia

Ajuts en finançament de circulant i inversió

19-07-2017

Línia d'ajuts en forma de garantia per al finançament del circulant i la inversió en projectes d’innovació, internacionalització i industrialització (Bases reguladores)

 

 Organisme atorgant - GENERALITAT DE CATALUNYA - DEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ

 

...

Notícia

Ajudes a Start-Up Tecnològiques

19-07-2017

Aconsegueix fins a 75.000 € per a la teva start-up tecnològica

Ets una start-up tecnològica que comença i necessita finançament? 

Notícia

Convocatòria de Cupons a la Innovació

10-07-2017

Oberta la convocatòria de Cupons a la Innovació, amb termini fins al 16 de novembre de 2017 o fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària.

 

Als següents enllaços hi trobareu les Bases reguladores i la 

Notícia

Sol·licita visita el proper 20 de Juny amb l'ICF!

13-06-2017

SERVEI PERSONALITZAT EN FINANÇAMENT EMPRESARIAL

 

 Ja podeu sol·licitar hora pel proper dia:

 

Des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, com a promotor financer de l’Institut Català de Finances, posem a la vostra disposició el  SERVEI ...

Notícia

Noves línies de finançament de ICF per empreses

06-06-2017

Préstecs per a petites i mitjanes empreses que vulguin finançar inversions o necessitats de circulant per créixer, obrir nous mercats, fer nous desenvolupaments o enfortir les activitats de l'empresa.

 

Les operacions aprovades a través d'aquesta línia componen amb unes condicions preferents gràcies al cofinançament del Fons Europeu de ...

Pàgina 1 de 3
Notícies per pàgina: