OCTUBRE 2019

2020 l'any de fer negocis a altres països


Tot projecte té el seu inici. I un dels grans projectes per a una empresa és el d’internacionalitzar-se. Si tens previst fer negoci al món l’any 2020, ara és el moment de preparar-te. I per fer un pas tan decisiu com aquest, necessites els millors experts que t’ajudin a fer-lo realitat. Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre tens l’oportunitat de reunir-te a Barcelona i a diferents punts de Catalunya amb els directors de 34 Oficines Exteriors d’ACCIÓ.

 

Una ocasió única per plantejar els teus dubtes i objectius a professionals que coneixen el terreny de primera mà de prop de 100 mercats: vols saber si l’Argentina és el país ideal per portar-hi el teu producte? Saps què necessites per obrir una filial a Dinamarca? Tot això, i molt més, t’ho explicaran els directors de les oficines. Repassa la llista d’entrevistes disponibles, escull el mercat que més t’interessi i reserva una trobada!

 

A més, si la teva empresa és de l’àmbit tecnològic i assisteixes als congressos IoT Solutions World Congress o Smart City World Congress, tens l’oportunitat de completar les visites amb entrevistes personalitzades. Una ocasió única per fer prospecció del teu àmbit en mercats concrets com els del Brasil, els EUA, el Regne Unit o la Xina, entre molts d’altres.

 

Mai és tard per fer negoci al món. Afanya’t i fes el pas decisiu: sol·licita ara la teva entrevista amb els millors experts!