NOVEMBRE 2017

6a Edició Concurs Emprenedors


 

 

Per 6è any consecutiu, des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’ha posat l’accent en l’emprenedoria comarcal a través del Concurs d’idees emprenedores. Fa pocs dies va concloure el termini per a la presentació de candidatures amb un total de 17 participants, els quals s’han presentat en les categories de projecte emprenedor o de idea més original i innovadora.

 

El total de candidatures presentades són:

–               12 projectes presentats al certament PREMI EMPRENEDOR.

–               5 idees innovadores que buscaran obtenir el PREMI A LA MILLOR IDEA.

 

En els dos anys anteriors hi va haver aquest mateix nombre de candidatures presentades (17), posant una vegada més de manifest que la comarca del Berguedà és dinàmica, repleta de persones amb noves idees empresarials disposades a tenir impacte en el territori i contribuir al desenvolupament de la comarca.

 

Tanmateix, seguint la dinàmica d’anteriors edicions, s’han presentat projectes molt diversos, que intervenen diferents sectors i naturaleses heterogènies.

 

Properament s’iniciarà la deliberació del Jurat en vers totes les candidatures presentades, i la seva resolució és presentarà el proper 30 de novembre a les 18:00 a l’Hotel Berga Ciutat, en l’acte d’entrega de premis, on tothom i és convidat i finalitzarà amb pica-pica i un refrigeri per als assistents.

 

Un any més, el concurs es desenvolupa gràcies a la organització de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, al patrocini de La Caixa i la col·laboració d’un seguit d’entitats i empreses que fan possible la realització d’aquest certamen: Cambra de Comerç de Barcelona, Hostaleria i turisme, UManresa-Vic, AIJEC, Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, Regió7, Inforber, MoiAcció, CTAC, Assessoria Plana, Assessoria Coma, Assessoria Puig-reig, Gestoria Pujol, Montraveta&Hernandez Associats, Estudi Jurídic Econòmic, Plana Bagà, Gestoria Fernandez Cabra, Agroxarxa, ASPI, Assessoria Guitart, Assessoria Josep Maria Casals i Assessoria Miquela-Garriga.