ABRIL 2021

Accelera el Creixement. Sessió de posada en marxa


Benvolgudes, Benvolguts,

Com ja coneixeu, la Diputació de Barcelona, PIMEC  i molts dels vostres centres locals de serveis a les empreses estem treballant conjuntament per tal de contribuir a reforçar la competitivitat de les empreses de la demarcació de Barcelona a través del Programa Accelera el Creixement (www.acceleraelcreixement.com).

El context actual pot suposar dificultats per al teixit productiu, però també d’oportunitats per re-pensar, transformar i fer créixer les empreses del territori. Per aquest motiu, mitjançant el Programa Accelera el Creixement, fem una aposta per l’acompanyament personalitzat en la transformació digital de l’empresa, l’internacionalització, l’obertura de nous mercats, la millora la gestió empresarial, la millora de la competitivitat i del finançament. Aposta avalada per la experiència de les nou primeres edicions, impulsant el creixement de 447 empreses.

Per tal d’explicar-vos amb més detall el programa us convoquem a la sessió de posada en marxa, el kick-off  de la desena edició del Programa Accelera el Creixement, que se celebrarà en línia:

 

Dijous 15 d’abril de 10 a 11 hores

 

 

Per assistir a la sessió és imprescindible que empleneu aquest formulari d’inscripció abans del dimecres 7 d’abril. Posteriorment, us enviarem l’enllaç per connectar-vos a la sessió.