NOVEMBRE 2016

Adjudicades les obres al Polígon de La Pobla


Territori i Sostenibilitat adjudica les obres per millorar l’accés a la B-402, a la Pobla de Lillet

 

  • L’actuació consisteix en la pavimentació del vial cap al polígon del municipi, amb un pressupost de 370.000 euros
 
  • Els treballs començaran el gener de 2017 i tindran un termini d’execució de tres mesos

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de millora de l’accés a la B-402, a la Pobla de Lillet (Berguedà), per un import de 370.000 euros. Aquesta actuació consistirà principalment en la pavimentació del camí per tal de millorar la seguretat i la comoditat en la conducció. Es preveu que els treballs comencin el gener de 2017 i tinguin una durada de tres mesos.

 

El camí d’accés on s’actuarà uneix la carretera B-402 amb la zona industrial de la Pobla de Lillet, situada a l’oest del nucli urbà. En aquest vial, que ara està pavimentat en terres, s’hi estendrà una capa d’asfalt. El camí té una longitud de 960 metres i la calçada estarà formada per dos carrils de 3 metres i per dos vorals de 0,5 metres.           
Addicionalment, es formarà un camí de vianants entre la rotonda d’inici del camí i l’encreuament amb el carrer del ferrocarril, amb una longitud de 800 metres. Aquest camí tindrà un mínim d’1,5 metres d’amplada i un paviment de material granular. Se situarà al costat dret de la calçada i se separarà amb una barrera metàl·lica. En un tram en terraplè, es col·locarà una barana de fusta per protegir els vianants.
 
 
A més d’aquestes actuacions, es millorarà el sistema de drenatge i es col·locarà una nova senyalització horitzontal, vertical i d’orientació.