MARÇ 2019

Advanced Factories Congress


El Pacte Nacional per a la Industria va establir moltes iniciatives per millorar la competitivitat de les nostres empreses de l’àmbit industrial. Entre algunes d’elles està previst ajudar a les nostres pimes a abraçar la denominada Industria 4.0, amb l’objectiu d’escalar ràpidament posicions en la millora de la nostra productivitat i innovació.

 

És per això que els propers 9-11 d’abril s’organitza novament a Barcelona l’Advanced Factories i el Industry 4.0 Congress, del que la Diputació de Barcelona, a través de la Delegació de Promoció Econòmica i Ocupació, en som col·laboradors. Advanced Factories és la cita amb la innovació pel sector industrial, amb solucions que van des de l’automatització industrial, la màquina-eina, la robòtica o la fabricació en 3D, fins les tecnologies associades a la indústria 4.0 com són la Intel·ligència Artificial, Internet de les Coses, la Ciberseguretat o el BigData.

 

És un esdeveniment a l’alçada dels reptes als que ens hem d’enfrontar la industria catalana si volem millorar la nostra competitivitat. Una fira amb les solucions, robòtica i maquinària industrial més innovadores del mercat, i el major congrés europeu sobre indústria 4.0, l’impressionant Industry 4.0 Congress, on descobrir les tendències, equips i tecnologia pel disseny de les fàbriques digitals i connectades, així com els nous models de negoci pel nostre sector.

Des de la Diputació de Barcelona és per nosaltres un plaer traslladar-te aquest codi d’invitació, perquè el pugueu fer arribar a les empreses industrials del vostre municipi. Si segueixen l’enllaç podran acreditar-se gratuïtament a ADVANCED FACTORIES 2019. És un Premium VIP Pass de 3 dies, que dona accés a:

 

  • la fira
  • a tot el programa de conferències del INDUSTRY 4.0 CONGRESS
  • a les àrees interactives i el Factory Innovation Theatre
  • a la sala VIP del Congrés
  • a la app de l’esdeveniment disponible a Google Play i Apple Store