NOVEMBRE 2018

Ajudes finançament europeu


Vols impulsar un projecte de millora en producció, o logística per a la teva empresa? El finançament europeu t’ho posa fàcil!  

Vine a informar-te de les oportunitats per a les , inscripcions obertes!

http://agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2018/11/06/1082125/financament-en-cascada-h2020-per-a-projectes-de-fabricacio-i-logistica?utm_source=twitterg&utm_medium=xxss&utm_campaign=xxss 

 

INFORMACIÓ JORNADA:

Dimarts, 6 de novembre del 2018

De 10.00 h a 11.30 h

 Vols impulsar un projecte de millora en producció, digitalització (IoT) o logística per a la teva empresa? Vine i descobreix les noves oportunitats de finançament europeu!

En aquesta jornada tindràs l’oportunitat de conèixer tres projectes europeus que tenen actualment oportunitats de finançament obertes per a pimes. Es presentaran els següents projectes:

– Key Enabling Technologies for clean production. Cupons de 50.000€ per subcontractar als centres tecnològics del consorci, amb l’objectiu d’implementar tecnologies de producció més netes.
– Logistics for Manufacturing. Fins a 100.000€ per a l’automatització dels processos logístics.
– IoT for Manufacturing. Fins a 120.000€ per implantació de solucions IoT en l’entorn industrial (màquines, robots, eines de fabricació, processos industrials i fàbriques).