SEPTEMBRE 2019

Ajuts Acció a la Innovació


Canviar costa. Innovar costa. Costa imaginar-s’ho. Costa decidir-s’hi. I, en algun moment, també costa diners. Comencem el curs presentant-te un seguit d’eines i ajuts que t’oferim des d’ACCIÓ perquè innovar no et costi tant.

 

Tot pot començar amb una petita millora d’un procés. Després potser t’animes amb un projecte petit que s’acaba transformant en una idea més ambiciosa per desenvolupar una nova solució i per al qual necessitaràs incorporar nou talent. Aconseguir sistematitzar la innovació i incorporar tecnologia s’ha demostrat la manera més eficient de crear empreses que facturen i s’internacionalitzen.

 

Per facilitar-vos entrar en aquest cercle virtuós, ACCIÓ posa al vostre abast diversos ajuts pensats per a cada fase del procés d’innovació. Tant és si tot just t’hi poses, si tens en ment una primera actuació d’R+D o si vols desenvolupar un ambiciós projecte per crear un nou producte o servei d’alt contingut tecnològic. Sigui quina sigui la teva idea i situació, hi ha un ajut d’innovació per a la teva empresa.

 

Per als qui voleu posar la primera pedra… Cupons d’innovació. Ajuts amb sistema de “cupó” de fins a 5.000 euros que et permetran dissenyar nous productes, aconseguir o posar a prova tecnologia clau per al teu model de negoci o incrementar el caràcter innovador de la teva empresa. Atenció: la convocatòria de Cupons a la Innovació 2019 s’obrirà al novembre, però ja pots contactar amb nosaltres per conèixer-ne les novetats i com fer per no quedar-te’n fora.

 

Per a projectes d’R+D d’entre 50.000 i 200.000 euros… INNOTEC. Subvencions de fins al 70% en projectes d’R+D col·laboratius on hi participin, com a mínim, una empresa i un Desenvolupador de Tecnologia Públic DTP acreditat TECNIO. Vols un exemple? Descobreix el cas de Masias Maquinària!

 

Per als qui necessiteu incorporar talent investigador… Tecniospring INDUSTRY. Ajut del 100% per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys. Coneix la història de l’Anna, el Pol i la Núria i presenta el teu projecte de la mà de l’investigador que el durà a terme!

 

Per als qui teniu grans idees innovadores… Nuclis d’R+D empresarial. Ajuts de fins a 200.000 euros a fons perdut per desenvolupar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc que responguin a les necessitats del mercat. Impulsa grans projectes amb aliats de mercats estratègics amb els Nuclis internacionals o construeix noves solucions amb els Nuclis d’economia circular.

 

 Des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà us podem ajudar en la tramitació dels ajuts i en assessorament de tot tipus:

Contactar Carles Pastor: 938247700 ext1.

Plaça Sant Joan 16, 1r pis Berga