GENER 2018

Certificació Biosphere


 

 

Durant el 2017, 20 empreses del Berguedà ja l’han obtingut!

 

 

Biosphere és l’eina que reconeix les empreses i recursos que tenen un compromís amb la sostenibilitat,  econegut per la Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona i UNESCO i que busca la creació del Berguedà com a territori sostenible i respectuós amb el medi ambient alhora que ajuda a les empreses a l’estalvi energètic.
Aquest 2018 BIOSPHERE s’obre també a empreses no turístiques permetent a negocis comercials, productors agroalimentaris, indústries i administracions locals a buscar un estalvi energètic, una sostenibilitat medioambiental i un millor servei en les seves instal·lacions i serveis.

 

A QUI VA DIRIGIT?

La distinció va destinada tant a recursos turístiques com allotjaments, hostaleria, empreses d’activitats, comerços, productors agroalimentaris, administracions municipals i comarcals que busquin una sostenibilitat tan ambiental,  ocial com econòmica.
L’any 2017 fins a 20 empreses de diferents sectors berguedans, cases rurals, restaurants, museus, oficines turístiques,… ja es van adherir i certificar com a Empreses Biosphere reconegudes per Turisme del Berguedà, Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona i Biosphere (reconeguda per la UNESCO).

 

AVANTATGES

Biosphere ofereix als seus adherits una plataforma online d’autoavaluació de les seves instal·lacions que permet detectar les mancances en sostenibilitat ecològica, despesa energètica i mancances de serveis al públic.
Mitjançant aquesta plataforma i la visita dels consultors assignats (2 anualment) l’empresa reuneix de forma fàcil i veraç un Pla de Millora a realitzar al seu negoci amb el compromís de realitzar-ne tres i poder assolir els estàndards de Territori Sostenible.
El programa s’instaura a través d’autoavaluació amb un sistema senzill i resolutiu que permet l’anàlisi dels negocis en un temps reduït.

 

Per més informació descarrega’t el PDF AQUI

Persona de contacte: Carles Figuls (938247700 ext 200) – figulscc@adbergueda.cat

Agència de Desenvolupament del Berguedà