OCTUBRE 2019

Cupons a la Inernacionalització


El Cupons a la internacionalització, subvencions per començar a exportar.

 

El primer cop que vas escoltar aquella cançó. La primera vegada que vas acabar el llibre que rellegeixes cada any. La primera visita a aquell indret on sempre tornaries. Coneixem la sensació que produeixen les primeres vegades i per això volem ajudar-te a aconseguir la teva primera exportació. Aprofita els Cupons a la internacionalització per descobrir com se sent una empresa que fa negocis internacionals.

 

Molt aviat s’obre la nova convocatòria d’uns cupons que subvencionen fins a 4.000 euros i que podràs fer servir per contractar un servei expert en internacionalització. Descobrir el potencial d’internacionalització de la teva empresa, desenvolupar un pla de promoció internacional o contractar un export manager són algunes de les actuacions que podràs finançar amb el teu cupó.

 

Els Cupons a la internacionalització sempre s’exhaureixen en pocs dies. Per això t’ho expliquem amb temps. I per això et recomanem que, si t’interessa, ens ho diguis i així t’avisarem pocs dies abans que s’obri la convocatòria.

 

Si no has exportat mai (o la teva facturació a l’exterior no supera el 15 %), ja pots consultar la llista de proveïdors acreditats i contactar-los. Si vols començar a exportar, t’interessen els Cupons a la internacionalització. Corre que s’acaben!

 

Vols conèixer l’experiència dels cupons en primera persona? No et perdis com les empreses Cafès Cornellà i Traktech s’han internacionalitzat!