JULIOL 2019

Cupons SMART RURAL (innovació)


Des de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), informen que en data 2 de juliol de 2019, s’han publicat les bases reguladores dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural. Us n’adjuntem les bases reguladores i un fulletó informatiu, i preguem que en feu difusió a les empreses potencialment interessades del vostre territori.

 

Els Cupons d’Innovació BCN Smart Rural són una nova línia d’ajuts econòmics per a microempreses del sector agroalimentari i forestal dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona (àmbit Leader i Parc Rural de Montserrat, excloent les comarques metropolitanes). Els ajuts subvencionen la contractació d’un servei d’assessorament expert, és a dir, la transferència de coneixement necessària per dur a terme un projecte d’innovació. La quantia dels ajuts és del 80% del cost del servei, fins a un màxim de 2.950€ + IVA per empresa.

 

Podeu consultar les bases reguladores i descarregar els documents de sol·licitud en aquest enllaç: www.desenvolupamentrural.cat/cupons_innovacio. El període de presentació de sol·licituds va des del 3 de juliol fins al 20 de setembre de 2019 a les 14:00h. Per a més informació, podeu contactar directament amb ARCA a l’adreça innovacio@arca-dr.cat o bé al telèfon 665 69 45 68 (Eloi Guinjoan)

 

Els Cupons d’Innovació BCN Smart Rural s’emmarquen dins del PECT BCN Smart Rural, un projecte de desenvolupament rural a les comarques no metropolitanes de la demarcació de Barcelona, implementat per la Diputació de Barcelona, ARCA i el CTFC, i cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).