NOVEMBRE 2019

Demana ja el teu cupó!


Un any més, els Cupons a la innovació tornen a picar a la porta de les empreses. I ho fan carregats de novetats. La més destacada són els nous Cupons indústria 4.0, un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0. Tecnologies com la realitat augmentada, el big data o la internet de les coses són, més que mai, al teu abast.

La convocatòria dels Cupons indústria 4.0 s’obre el 18 de novembre i subvencionen fins a 14.000 euros que podràs fer servir per contractar un servei expert en indústria 4.0. D’una banda, et permetran identificar noves oportunitats de millora per avançar cap a la digitalització i, de l’altra, t’ajudaran a implementar noves tecnologies 4.0.

 

Si vols conèixer més a fons els Cupons indústria 4.0 o els ajuts i serveis que ACCIÓ et pot oferir en l’àmbit tecnològic, no et perdis aquesta sessió.

 

Tot i això, la innovació a les pimes va més enllà de la tecnologia. Els Cupons a la innovació els pots seguir aprofitant en altres àmbits de l’empresa: 

 

  • Dissenyar nous productes o serveis. 
  • Millorar el model d’innovació a partir de la innovació en processos, màrqueting o model de negoci.
  • Avançar cap a l’economia circular.
  • Rebre serveis d’assessorament en fiscalitat per obtenir retorns de la innovació.
  • Ajudar-te a protegir la teva tecnologia amb registres i patents internacionals.
  •  

La convocatòria dels Cupons a la innovació ja és oberta. Una oportunitat per a les pimes de disposar d’un descompte econòmic directe amb un expert en innovació acreditat per ACCIÓ.

 

Com ho pots fer? És molt senzill: escull el cupó més adient per a tu, el proveïdor amb qui vols treballar i prepara la teva sol·licitud! Afanya’t a demanar el teu cupó i forma part del 45% d’empreses catalanes que augmentaran la seva facturació gràcies a la innovació!