ABRIL 2019

Es publica el cens de polígons DIBA


El proppassat 26 de març es va presentar l’informe: Els polígons d’activitat econòmica de la demarcació de Barcelona. Explotació de les dades del Sistema d’Informació de Polígons d’Activitat Econòmica (SIPAE).

 

Arrel del conveni subscrit amb la Generalitat de Catalunya perquè les entitats locals col·laboréssim en l’elaboració del nou cens de polígons d’activitat econòmica, la Diputació de Barcelona ha elaborat aquesta publicació amb tota la informació relativa als 804 polígons incorporats al nou cens on-line de la demarcació de Barcelona.

 

L’informe, que el podeu descarregar en format pdf clicant sobre la imatge de la coberta, detalla les característiques dels polígons situats en cadascuna de les dotze comarques barcelonines, i els compara amb la informació dels polígons catalans. També s’incorporen rànquings amb la posició i el valor de les comarques catalanes en cadascun dels àmbits mesurats, i mapes temàtics amb la distribució d’aquests valors a les comarques barcelonines.

 

Finalment, la publicació inclou una aproximació a la situació dels polígons de la demarcació i repassa el ventall de recursos, tècnics i econòmics, que la Diputació de Barcelona ha destinat als ens locals en la seva tasca de millora d’aquestes infraestructures imprescindibles per les economies locals.