ABRIL 2019

Forum d'inversió: ACCIO


Vine al Fòrum d’inversió: les millors startups i el networking més productiu

 

 

Fer-te una idea de quines són les startups catalanes amb més potencial. Trobar els principals inversors del nostre ecosistema al costat d’altres inversors internacionals interessats en Catalunya. Veure en primera persona demostracions tecnològiques. Parlar amb les grans empreses que cerquen innovació. Descobrir per què l’Àsia inverteix en startups europees.

 

Tot això i molt més ho pots viure en un sol matí: reserva’t el 8 de maig i vine al 24è Fòrum d’inversió d’ACCIÓ, l’esdeveniment de referència per a les startups de Catalunya!  

 

On trobaràs un pla millor que viure en directe la competició per ser la startup guanyadora del Fòrum d’inversió? Les 21 startups participants disposaran d’un minut per exposar el seu projecte i obtenir els vots del públic. No et quedis sense plaça i descobreix les millors startups tecnològiques, TIC i de ciències de la vida i la salut. Després d’escoltar els seus pitchs i votar les teves favorites, les 9 finalistes tindran cinc minuts més per explicar davant d’un panel format per 18 experts inversors com pensen canviar el món. Quina startup presentarà la idea més prometedora, agafarà el relleu de Braibook i es convertirà en la guanyadora? Ho descobriràs si t’apuntes al Fòrum!

 

Recorda, però, que al Fòrum d’inversió no només descobriràs les startups catalanes amb més potencial de creixement. Enguany, Hong Kong és la ciutat convidada i en coneixerem tots els detalls. Angie Lau, CEO de Forkast.News i amb més de 20 anys d’experiència i reconeixement en mitjans com Bloomberg TV, serà la key note speaker d’aquesta edició. Vine al Fòrum i no et perdis la seva ponència sobre com fer créixer una startup en un mercat internacional.

 

Un any més, el Fòrum també comptarà amb un espai habilitat per al networking. Inscriu-t’hi i obtindràs l’enllaç de l’aplicació on podràs concertar les entrevistes i permetre que te’n demanin. Prepara la teva agenda i troba’t amb emprenedors, inversors, grans empreses… Al Fòrum hi és tothom!

 

Marca’t en vermell el 8 de maig i aprofita bé un matí farcit d’activitats interessants. Consulta el programa i no et perdis tot el que dona de si un esdeveniment de referència que ja suma 24 edicions essent el millor aparador de les startups catalanes amb potencial de creixement. No esperis a quedar-te sense lloc i inscriu-te ara al Fòrum d’inversió!