MAIG 2020

Jornada embasos sostenibles


És especialment rellevant la tendència de canvis en els envasos i embalatges per al sector alimentari, vinculada a la demanda dels consumidors, i a la voluntat de les pròpies empreses, de respecte al medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic.

Per a tots els aliments, i per als productes carnis en particular, es persegueix l’objectiu, relatiu al
packaging, de “reduir, reciclar i reutilitzar” mantenint seguretat alimentària i caducitat.

Aquesta jornada recull propostes innovadores aplicables al sector carni, però també a altres sectors alimentaris.

Part de la informació que es presenta s’ha obtingut en el marc del projecte ‘Materials plàstics més sostenibles a la indústria càrnia” finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a
l’innovació) del PDR de Catalunya 2014- 2020.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç:

INSCRIPCIÓ_SEMINARI

 

Per a més informació o aclariments, envieu correu electrònic a

javier.tobal@irta.cat o a innovacc@olot.cat o a info@packagingcluster.com