JULIOL 2019

Línia d'ajuts al comerç 2019


S’obre la convocatòria de Subvencions per a la nova implantació de comerços, la millora dels establiments i la instal·lació de sistemes de “Click & Collect

 

Beneficiaris:

Empreses del sector comerç, artesania, moda i els següents serveis* (bars i restaurants, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, serveis de menjar preparat i càtering, tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies).

 

Àmbits:

-Recuperació dels locals buits, la subvenció contempla la compra, arrendament o concessió administrativa de locals; l’ús d’aparadors de locals tancats; la continuïtat de l’empresa comercial o, l’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.

-Reforma d’establiments, la subvenció preveu la reforma de l’establiment en parades de mercats municipals sedentaris; l’adequació de les parades de mercats municipals no sedentaris o, la reforma de l’establiment de botigues a peu de carrer que tinguin una antiguitat mínima de 10 anys.

-Implantació de sistemes de “Click & Collect“, la línia d’ajuts preveu la instal·lació de sistemes digitalitzats de punts de recollida (compra de guixetes i/o armaris amb el software corresponent). Seran beneficiàries les botigues a peu de carrer i les parades de mercats municipals sedentaris que disposin de l’espai suficient per incorporar punts de recollida digitalitzats.

 

Sol.licitud:

Des del 8 de juliol i fins a exhauriment de pressupost, amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2019. ATENCIÓ: recomanem fer la sol.licitud al més aviat millor, ja que està previst que el pressupost s’esgoti molt ràpidament.

L’enllaç informatiu i per fer la sol.licitud és el següent: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/2019/

La tramitació ha de ser electrònica, des del certificat digital de l’empresa (ho tramita el propietari o el seu gestor).

 

Totes les accions s’han d’haver desenvolupat durant el 2019.

 

Si hi esteu interessats i teniu algun dubte, podeu contactar amb Judit Corominas corominascj@adbergueda.cat o amb el Marc Vizcano vizcanopm@adbergueda.cat Tel. 938247700 Extensió 1