SEPTEMBRE 2018

Matinal de Reempresa


Mercat de compra-venda de negocis

 

El proper 9 d’octubre a les 10.00h es celebrarà  al Palau Firal de Manresa la Matinal de Reeempresa.

 

Reempresa és un servei que promou la continuïtat d’empreses i negocis que són viables econòmicament però cerquen un relleu en la propietat i la direcció.

 

La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat. El propietari  aconsegueix rendibilitzar el negoci que vol deixar de gestionar, venent-lo i ajudant en la continuitat d’aquest.

 

Reempresa es un mercat de transmissió d’empreses amb l’objectiu d’evitar el tancament de negocis viables per motius no econòmics. La Reempresa manté l’empresa en funcionament salvaguardant els llocs de treball, les instal•lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment, a l’esforç desenvolupat en la creació i creixement de l’empresa.

 

Durant la jornada hi ha programades activitats on aprendre les claus per comprar o vendre una empresa i un espai de contactes per entrevistar-se amb empresaris del Berguedà, Cerdanya i Bages  i potencials compradors del territori.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, al telèfon 93.824.77.00, o al mail espeltaj@adbergueda.cat.

 

 

Programa Matinal de Manresa

10h | Acreditacions
10.15h | Reempresa: mercat d’oportunitats
11h | Conferències:
Compra la millor empresa!
Com vendre la meva empresa?
12h | Espai de matchings
14h | Clausura