JUNY 2019

Nou format a l'Escola d'Emprenedors


L’Escola d’Estiu de Persones Emprenedores arriba a la 11ª Edició adoptant un nou format, pensat i adaptat a la disponibilitat dels participants

 

El projecte promogut per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Fundació Universitària del Bages (FUB) han format a multitud d’emprenedors durant els deu anys de trajectòria, treballant i millorant totes les fases dins la emprenedoria, des de la idea, el projecte, els tràmits i fins a vendre el producte.

 

Aquest any, es concentraran els continguts que anteriorment es feien amb dues setmanes en una de sola. D’aquesta forma es pretén donar la base principal de continguts, però fer-ho de forma més concentrada per tal d’adaptar-se a la disponibilitat de les persones que participin en l’escola.

 

Enguany serà la segona edició en la que s’aplica una metodologia especial, creada i desenvolupada per la FUB, on es recullen tots els ingredients que un emprenedor ha de reunir per arribar a l’èxit. A la vegada que aquests continguts es presenten d’una forma més experiencial i pràctica. Tot plegat a través d’una metodologia híbrida dividida en classes magistrals i dinàmiques de grup.

 

De manera complementaria al mes de setembre es farà una jornada que englobarà una formació sobre cooperació entre emprenedors i continguts específics sobre els “tràmits” del procés emprenedor.

 

Les dates de realització de l’escola d’emprenedors 2019 seran del 8 al 12 de juliol (ambdós inclosos), en horari de matins. El dia 12 es farà un acte de cloenda carregat de sorpreses pels emprenedors.

 

Descobreix més detalls de l’Escola d’Estiu per Persones Emprenedores 2019