OCTUBRE 2019

Nova edició concurs d'emprenedors!


TENS UNA IDEA?  ETS EMPRENEDOR/A?

PARTICIPA AL VIII CONCURS D’IDEES EMPRENEDORES AL BERGUEDÀ!

 

Des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, hem donat el tret de sortida a la 8ª Edició del Concurs d’Idees Emprenedores, donant continuïtat al format televisiu de l’any passat i amb majors premis que mai!

 

Per això, t’adjuntem la informació relativa al concurs d’enguany que reuneix més de 15.000€ en premis i es farà a través de la TV! En l’edició anterior, els emprenedors van poder exposar el seu projecte empresarial davant de més de 20.000 telespectadors de mitjana! No deixis passar aquesta oportunitat de donar a conèixer el teu negoci!

 

VIII Concurs d’Idees emprenedores al Berguedà, un projecte promogut per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà per incentivar el talent creatiu i emprenedor, amb la finalitat de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca del Berguedà. 

 

Consulta les bases i fes la teva inscripció a la web: On també podràs trobar la documentació que cal presentar!

Es poden presentar totes aquelles iniciatives empresarials posades en marxa al Berguedà, iniciades posteriorment del 01/01/2016 o que tinguin previst de fer-ho abans del 30/09/2020.

Contacte: Sergi Serra Camprubi (serracs@adbergueda.cat) 938247700 ext 1.

 

Estem segurs que et pot interessar, o pots fer-ho arribar a altres persones conegudes que tinguin projectes innovadors, amb ganes de créixer i donar-se a conèixer!

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o dubte que pugueu tenir,

 

Us animem a presentar la vostra idea o projecte! Teniu temps fins el 18/11/2019!