MARÇ 2017

Noves formacions per emprenedors i autònoms


L’Agència de Desenvolupament del Berguedà presenta el nou itinerari de càpsules formatives per emprenedors i empresaris per aquesta primera meitat de 2017

 

Amb aquest ja en són 9 anys en els que hi han assistit més de 500 persones, amb unes molt bones valoracions per part dels participants. La formació s’ha estès en diferents àmbits, des de treballar les idees de negoci per a emprenedors, a aspectes claus en la gestió del treballador autònom, eines comercials, o altres formacions més específiques per a empresaris.

 

Aquestes píndoles formatives pretenen dotar als emprenedors i autònoms d’una visió més àmplia i complementar l’assessorament que se’ls fa des de l’Agència per tal d’ajudar-los a impulsar el seu projecte o negoci.

 

El programa formatiu que l’Agència ha organitzat per aquesta primavera comptarà amb experts formatius reconeguts arreu, els quals impartiran les següents sessions:

       –   Gestió bàsica, fiscal, laboral i mercantil que un emprenedor ha de saber abans d’obrir un negoci

       –   10 Coses que els autònoms han de saber i ningú els explica

       –   Curs de Facturació electrònica

       –   Com captar els primers clients

 

Des de l’Agència també s’està treballant en una segona edició cap a la segona meitat d’any, canviant la temàtica d’algunes de les formacions i ampliant continguts respecte les ja anunciades.

 

Per ampliar informació, conèixer les dates de realització i inscripcions podeu dirigir-vos aquí: