JUNY 2017

Noves linies d'ajuts en R+D (8 Juny jornada pres.)


 

Properament es coneixeran diverses convocatòries d’ajuts d’ACCIÓ en l’àmbit de la innovació.

 

Precisament, el dijous 8 de juny es farà a Manresa una presentació d’Ajuts d’R+D per a la cooperació tecnològica i a l’atracció de talent en què s’exposaran les característiques principals d’aquestes línies d’ajut:

 

  • El Nuclis Locals donen suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental duts a terme de forma individual o mitjançant agrupacions d’empreses ja sigui d’una mateixa cadena de valor, d’un mateix negoci o que operen sobre un mateix camp de tecnologia. Són projectes que pel seu risc, difícilment es durien a terme sense el suport públic.

 

  • Els Nuclis Internacionals faciliten la cooperació tecnològica internacional atorgant ajuts directes a fons perdut a empreses situades a Catalunya que volen cooperar amb entitats estrangeres. Els països participants són els de la UE-28, estat de Massachusetts, Canadà, Xile, Cuba, Corea del Sud, Singapur, Hong Kong i Israel.

 

  • El programa TECNIOspring Plus permet dur a terme projectes de recerca aplicada d’àmbit internacional, mitjançant la contractació de personal d’R+D experimentat en empreses situades a Catalunya i en entitats TECNIO.

  

També informar-vos que la convocatòria de Cupons a la Innovació està previst que obri molt aviat. Com sabeu, sóncupons de descompte econòmic directeque es poden utilitzar per cobrir els costos dels projectes d’innovació i tecnologia. Hi ha 3 modalitat de cupons: Cupons d’innovació, Cupons de tecnologia i Cupons d’ecoinnovació. De forma orientativa es pot consultar la Fitxa resum i Bases reguladores de la convocatòria 2016. Si hi esteu interessats/des poseu-vos en contacte amb empresa@adbergueda.cat