ABRIL 2019

Oberta la convocatòria Accelera el Creixement


Us informem que està obert el període d’inscripcions per a la vuitena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement sorgit de la col.laboració entre la Diputació de Barcelona i PIMEC. 

 

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. Del total de candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement. 

 

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. El cost aproximat per empresa és de 5.500 euros, dels quals 5.000, venen finançats per la Diputació i per PIMEC, de tal manera que el cost real per a l’empresa és només de 500 euros (+IVA).

 

El perfil d’empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2014), amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

 

El programa ha rebut molt bones opinions per part de les empreses i les persones expertes que hi participen. En aquest sentit, us recomanem que veieu el vídeo promocional del programa, així com la valoració del Dr. Antón Costas. 

 

VIDEO PROMOCIONAL

VIDEO Antón Costas

 

Les candidatures es podran presentar fins el 3 de juny de 2019 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.

Per a més informació, podeu consultar el díptic, l’enllaç www.acceleraelcreixement.com, o bé contactar directament amb l’Annabel Cuatrecases (PIMEC), mitjançant el correu: acuatrecases@pimec.org. Si ho preferiu, també podeu contactar amb la Diputació a través de la nostra adreça de correu del programa.

 

Volem contribuir al creixement empresarial i des de la Diputació de Barcelona us oferim aquesta gran possibilitat.