MAIG 2018

Premis Berguedà Empresarial


L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) conjuntament amb diferents institucions Berguedanes han presentat avui els “Premis Berguedà Empresarial” per reconèixer el treball i l’esforç de les empreses i donar valor al conjunt del teixit empresarial de la comarca a través de la recuperació d’aquests premis Premis, l’última edició dels quals es va celebrar l’any 2008.

 

Després d’un parèntesi de deu anys, l’ACEB encapçala la recuperació dels prèmis que ofereixen l’oportunitat de reconèixer el treball de les empreses Berguedanes, i posar en valor les noves empreses que al llarg d’aquest 10 anys s’han pogut crear a la comarca. A la vegada que s’obre un nou espai i una nova oportunitat per establir nous llaços entre empresaris i així també enfortir el teixit empresarial Berguedà.

 

La convocatòria d’aquests premis serà bianual i seran 5 els premis que es concediran: a la responsabilitat social empresarial, al comerç i serveis, al turisme, a l’expansió i internacionalització i a la innovació. Aquests premis també s’hi annexen un reconeixement especial a la trajectòria empresarial i una menció especial.

 

L’acte de lliurament serà el proper 29 de juny i consitirà en un sopar amb persones vinculades al món empresarial, comercial i de serveis comarcal i de comarques veïnes, així com també institucions i entitats municipals i comarcals.

 

Cada un dels premis tindrà una empresa o bé persona guardonada amb un valor per si mateix en funció de l’objecte del premi (RSE, innovació…).

 

Les opcions per optar als premis són presentar-se de manera individual o bé a través d’alguna entitat de la comarca. Per realitzar les inscripcions només cal entrar a l’espai web de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà.

 

Per més informació sobre les bases d’aquests premis: Tl. 92.822.14.04 / aceb@aceb.cat