MARÇ 2018

Presentació projecte Forestal-Coop - 15 Març


El 2018 des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’inicia el projecte integral FORESTAL COOP dirigit a fomentar la reactivació econòmica del sector forestal del Berguedà, i dinamitzador de l’ocupació per mitjà de la creació d’almenys una cooperativa de treball en l’àmbit forestal, aprofitant les oportunitats estratègiques que s’ofereixen, en aquest sector, a la comarca del Berguedà i alhora ens ho permet fer en el si de l’Economia Social i en concret en les cooperatives.

 

L’Agència en aquest projecte es posiciona com a facilitador de recursos inicials. De manera més concreta es pretén crear com a mínim una cooperativa de treball forestal, en la que l’Agència actuarà com a soci col·laborador aportant espais i continguts per la formació, suport en la gestió del projecte i l’aportació de maquinària forestal. Aquest acompanyament es realitzarà durant el primer any i posteriorment la cooperativa o cooperatives funcionaran de manera autònoma.

 

El projecte s’emmarca dins la convocatòria de “Subvencions a projectes singulars de promoció de l’economia social i la creació de cooperatives i societats laborals”, promoguda pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies  amb la Direcció General d’Economia Social, el tercer sector, les cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya.

 

El pròxim 15 de Març es realitzarà la jornada inaugural del projecte. En aquesta jornada totes les persones interessades es podran inscriure i participar en el projecte. Durant la jornada, també s’explicaran les bases del projecte i les seves fases, així com la participació de l’Agència.

 

El desenvolupament de la jornada  serà el següent:

 

Horari:

10:00 a 10:30 – PRESENTACIÓ DEL PROJECTE. -a càrrec de: Carles Pastor-

10:30 a 11:00 – EXPLICACIÓ FASES DEL PROJECTE. -a càrrec de Jordi Escudero-

11:00 a 12.00 – INSCRIPCIONS I PREGUNTES.

12:00 – TANCAMENT DE LA JORNADA.

 

 

Lloc:

Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament, C/Lluís Millet nº 33,  (aula2). 08600 Berga.

 

Per inscripcions:

 

Jordi Escudero i Gili.

Telèfon: 938247700 Ext.204

Mail: escuderogj@adbergueda.cat