NOVEMBRE 2020

Programa de Creixement Empresarial


L’Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç del Berguedà  posen en marxa un nou programa de CREIXEMENT EMPRESARIAL, on 10 empreses del Berguedà podran optar aquest programa de forma gratuïta.

 

La crisi del COVID19 ens ha obligat a adaptar-nos a la nova situació i empresarialment a gestionar diferents processos recolzats en la innovació.

S’ha contrastat que les empreses que innoven, disposen de millors eines i condicions per adaptar-se a l’entorn actual i sortir-ne reforçades.

Es proposem analitzar conjuntament la nova realitat, la vostra empresa i oferir-vos el suport i les eines per tal de que us en pugueu beneficiar el màxim possible.

 

Objectiu i format del programa:

L’objectiu del programa és promoure la innovació entre les petites i mitjanes empreses per tal de facilitar l’adaptació en l’entorn actual.

Consta d’un diagnòstic (inclou estratègia), mitjançant reunions virtuals amb cadascuna de les 10 empreses que seran seleccionades per participar al programa.

 

Com et podem ajudar?

Obtenint el diagnòstic de la vostra empresa, coneixent les eines i el suport necessari de com innovar i millorar, ja sigui en el producte o servei que oferiu, en el procés productiu, en la comercialització i/ o en la gestió empresarial, o per adaptar-se a l’entorn actual covid19.

 

El programa no té cap cost per l’empresa. Programa subvencionat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

 

Si vols ser una de les 10 empreses que gaudiran d’aquest programa, inscriu-te AQUI abans del dia 15 de desembre. (La selecció seguirà l’ordre d’entrada de la inscripció)

 

(El diagnòstic realitzat permetrà també a les empreses optar a presentar-se a la convocatòria 2021 del programa InnoCámaras de la Cambra. En cas d’execució, els beneficiaris del programa poden subvencionar part de la implantació d’algunes de les eines i recomanacions del diagnòstic.)

INSCRIPCIONS AQUI

Per més informació: empresa@adbergueda.cat