JULIOL 2020

Programa MOVES II


 

El proper dilluns dia 6 de juliol a les 17h tindrà lloc una sessió on es presentarà el nou programa MOVES II per incentivar la mobilitat eficient i sostenible.

 

En la sessió, que emetrem des del nostre canal de Youtube energiacat, us explicarem les novetats del programa MOVES II i resoldrem els dubtes que tingueu sobre els ajuts.

 

El programa MOVES II per al 2020, elaborat amb la participació de les comunitats autònomes i el sector, té una dotació de 100 M€ dels quals 16 M€ són d’aplicació a Catalunya.

 

El MOVES II finançarà amb ajudes directes la compra de vehicles elèctrics o híbrids endollables, la instal·lació d’infraestructura de recàrrega i de sistemes de préstecs de bicicletes elèctriques, i la implantació de plans de transport als centres de treball.

 

Com a novetat respecte a la primera edició del programa d’ajuts, enguany s’incorpora la possibilitat de que els ajuntaments utilitzin les ajudes per a realitzar adaptacions ràpides que els permetin respondre a les necessitats de mobilitat que han sorgit com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19, com ara la conversió de carrils convencionals en carrils bici o la creació d’espais reservats per a vianants.

 

La sessió és oberta a tothom, però us agrairem que si teniu previst assistir-hi ompliu i envieu aquest formulari d’inscripció. Si doneu el vostre consentiment en el formulari, us farem arribar informació rellevant relacionada amb el programa MOVES i amb iniciatives que l’Institut Català d’Energia dugui a terme en l’àmbit de la transició energètica.

 

Us animem doncs a participar en aquesta sessió per conèixer al detall tota la informació al voltant del nou programa MOVES II per fomentar la mobilitat elèctrica.

 

icaen.gencat.cat
icaen@gencat.cat
@energiacat