MAIG 2018

Sessió Informativa Accelera el Creixement!


El proper dimarts 15 de Maig, a les 9:30h, l’Agència, PIMEC i Diputació de Barcelona portaran a terme una sessió informativa (1h) sobre el programa ACCELERA EL CREIXEMENT, oberta a totes aquelles empreses interessades en conèixer més informació sobre el programa i pendre-hi part en aquesta 7ª Edició.

Com cada any, es seleccionaran les 50 empreses de la província de Barcelona amb més potencialitat de creixement i durant els 9 mesos del programa gaudiran tant se sessions presencials a Barcelona com d’uns experts “in company”.

En aquesta edició la principal novetat es centra en el nou mòdul de Transformació Digital, aspecte cada vegada més important dins el món empresarial.

El programa de la sessió serà el següent:

 

PROGRAMA

9:30 h Benvinguda
Sr. Carles Pastor, coordinador de l’Àrea d’Empresa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà

9:45 h Objectius del Programa. Qui hi pot participar?
Sra. Ramon Boixadera, representant del programa Accelera el Creixement a Diputació de Barcelona

10:00 h El Programa: Metodologia i calendari Sra. Annabel Cuatrecases, representant del programa Accelera el Creixement a PIMEC

10:15 h Experiència d’empresa participant d’edicions anteriors

10:30 h Torn de preguntes

 

ACCELERA EL CREIXEMENT
Presentació de la 7a edició del programa de suport a les empreses que estan interessades a identificar els factors d’èxit de la seva activitat i a estructurar un full de ruta per tal de desenvolupar alguna de les àrees clau:

· La comercialització
· L’equip directiu
· La internacionalització
· La innovació

Adreçat a pimes de més de 3 treballadors, 5 o més anys de trajectòria empresarial, amb centre de decisió a la província de Barcelona, i que tenen voluntat d’invertir en el seu creixement.

 

Dia: 15 de maig
Hora: A les 9:30
Lloc: Centre de formació de l’Agència
c/Lluís Millet 33 bxs – Berga