FEBRERo 2017

Sessió:Solucions de telecomunicacions als Polígons


El proper dia 14 de Març es portarà a terme una sessió de Networking en relació en les Telecomunicacions als Polígons d’Activitat Econòmica, organitzada per la Diputació de Barcelona.

 

 

La Sessió serà de 9:30h a 14:30h al Pati Manning, C.Montalegre, 7 Barcelona.  Auditori i aules 1 i 2. Us deixem amb la informació que ens han fet arribar:

 

Presentació


L’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, i en concret el Servei de Teixit Productiu, ha dedicat des de l’any 2005 molts recursos, tècnics i econòmics, per acompanyar els ens locals en la seva tasca de millora dels polígons d’activitat econòmica. Els PAE constitueixen una peça clau del teixit productiu on s’ubica la major part de l’activitat industrial de la província de Barcelona, i amb un gran impacte sobre la seva competitivitat.

 

Les infraestructures de telecomunicacions constitueixen un element essencial per a la competitivitat de les empreses ubicades als PAE, ja que són imprescindibles per al desplegament de serveis avançats adaptats a les necessitats de connectivitat de les empreses que s’hi ubiquen.


 

Objectiu de la sessió

 

Posar en contacte l’oferta d’infraestructures i serveis de telecomunicacions als PAE amb la demanda, tot facilitant el seu coneixement mutu, la qual cosa permetrà generar acords comercials orientats a trobar solucions adaptades, tecnològica i econòmicament, a les necessitats de les empreses que s’hi ubiquen.

 

 Destinataris

 Ens locals, associacions empresarials i empreses dels PAE de la província de Barcelona.

 

 Programa de la jornada

 

Podeu consultar el programa de la jornada clicant en aquest enllaç.

Informació i inscripcions

Abans del dijous 1 de març podeu confirmar la vostra assistència emplenant aquest formulari.

Dies abans de la jornada rebreu una confirmació electrònica de la vostra participació.

Cal recordar que les places són limitades.