MAIG 2018

Setmana de la Internacionalització


Potser tots els camins porten a Roma, però no totes les vies que agafa una empresa porten a l’èxit. Si vols que la teva empresa creixi, el camí passa per la internacionalització

Un any més, i ja en van 25, des d’ACCIÓ t’acompanyem perquè trobis la teva ruta de futur en una nova Setmana de la Internacionalització. Del 14 al 18 de maig tens una cita amb les millors connexions i tendències per explorar les oportunitats que t’esperen arreu del món. Apunta’t a la Setmana de la Internacionalització!

 

Participa als Export Workshops 2.0!

Enguany, la Setmana t’ofereix un programa renovat, més obert i interactiu. Una de les grans novetats són els Export Workshops 2.0, sessions amb dinàmiques participatives i innovadores dividides en quatre grans àrees: salut, cosmètica i biotecnologia; automoció i mobilitat sostenible; agroalimentació i packaging; i disseny, moda i turisme.

 

Cada Export Workshop 2.0 tindrà un carrusel de pitchs de 10 directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Un cop acabin, cada director seurà a una taula amb cinc participants. Durant una hora, coneixeràs casos concrets i compartiràs les teves expectatives, dubtes i experiències. Afanya’t a escollir el teu Export Workshop 2.0 perquè les places són limitades!

 

6 x 10 = negoci

 

Durant la Setmana també tindrem vuit sessions temàtiques 6×10: sis experts, 10 minuts cadascun. En total, tens al teu abast 48 ponents per descobrir les noves tendències en vendes i expansió internacional.

 

Vols saber-ho tot sobre internacionalitzar el teu e-commerce? T’agradaria descobrir com fer de la logística una eina estratègica per a les exportacions de la teva pime? Potser t’interessa més conèixer com s’alimenta l’American Dream? Si no et cal anar tan lluny, pots descobrir com atacar els mercats madurs europeus.

 

Si tens la mirada fixada a l’Orient, tens l’oportunitat de conèixer el potencial de l’economia ‘silver’ a l’Àsia o com cooperar tecnològicament amb la Xina. I si el que t’atreu és l’exportació de serveis a l’Amèrica Llatina i a l’Àfrica, també en tindràs una sessió específica. Tot plegat sense oblidar les múltiples opcions per finançar el teu creixement internacional. Tria, remena i apunta’t a tots els 6×10 que t’interessin!

 

Troba el camí de l’èxit, el del negoci a l’exterior! Apunta’t a la Setmana de la Internacionalització!