NOVEMBRE 2019

Sol·licita la certificació Biosphere!


-Bisophere és una distinció de qualitat per a comerços, productors, allotjaments, restaurants,… que ajuda a l’establiment a ser més sostenible, aconseguir un major estalvi energètic, una millor gestió de residus i un ús més responsable dels productes adquirits.


-Mitjançant una senzilla plataforma online, l’empresa o establiment obté un estat de la situació de les seves instal·lacions i l’ajuda a implementar 3 millores anuals que són escollides per l’empresa buscant així una millora contínua de l’empresa any a any. És una metodologia senzilla i ràpida, i existeix un acompanyament d’assessors durant l’any, amb dues visites d’un consultor a l’establiment per detectar les millores aplicables i voluntàries a aplicar. 


-A més, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i Turisme del Berguedà dona presència als establiments adherits en reportatges a la premsa, xarxes socials, pàgina web,… amb la qual cosa es garanteix un retorn publicitari i alhora poden gaudir d’un assesorament de la comunicació de l’empresa per part d’una professional del sector. Aquest servei d’assessorament i certificació està valorat en uns 300€, però degut a la subvenció existent, el preu per vosaltres és de 80€ el primer any i 40€ a partir del segon.


Per a inscriure’s només cal que ens deixeu les vostres dades aquí al següent enllaç [link] o bé al correu electrònic agencia@adbergueda.cat 

El Programa BIOSPHERE al Berguedà 2020, impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona i que ja compta amb 31 establiments adherits al Berguedà.