NOVEMBRE 2020

SOS Mentoring


SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar correctament la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla d’acció per a fer front a la crisi derivada del Covid-19.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona per facilitar la participació de les empreses del nostre territori en el programa SOS Mentoring, demostrant una vegada més el compromís de l’Administració amb les petites i mitjanes empreses i el manteniment de l’ocupació.

Si sou treballadors/es autònoms/es o teniu una petita empresa i esteu en una situació de dificultat, podeu participar com a beneficiaris/àries del programa. Si sou empresaris/àries o directius/ives amb experiència i amb voluntat d’ajudar en aquests moments tan complexes, podeu participar com a mentors/es voluntaris/àries.

Per a participar en el programa en qualsevol d’ambdues modalitats podeu escriure un correu electrònic a corominascj@adbergueda.cat o trucar al 93 824 77 00 (Judit Corominas). A continuació us convocarem a una sessió online de llançament de SOS Mentoring en que es compartirà amb més detall el funcionament del programa.

Segur que al final ens en sortirem, però si treballem junts ho farem abans i millor.