FEBRERo 2020

Tech spirit Barcelona!


A grans mals, grans remeis. La cancel·lació de l’edició 2020 del MWC i del 4YFN han portat la comunitat emprenedora a reinventar-se amb una creativitat i una rapidesa espectaculars. D’aquesta empenta neix el Tech Spirit Barcelona, un nou esdeveniment obert i imprescindible per a tot l’ecosistema startup.

ACCIÓ impulsa el Tech Spirit Barcelona amb diverses activitats on encara pots participar:

#1
Per començar, les activitats de l’estand central d’ACCIÓ al 4YFN es traslladen a la Casa Llotja de Mar. Tallers i debats sobre tecnologia, cultura i blockchain, salut i innovació o finançament, t’estan esperant. Vine a descobrir-los de la mà d’agents tan destacats com l’Institut Català de les Empreses Culturals o Biocat. Que no t’ho expliquin, inscriu-t’hi ara!

#2
També has de saber que 120 startups ja han confirmat la seva assistència per entrevistar-se i resoldre els reptes que han llançat 35 corporates internacionals com SEAT, JP Morgan, Asics o Sanofi. Es tracta del Corporates & Startups Open Innovation Challenge i tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar! Encara ets a temps d’oferir-hi les teves solucions innovadores, inscriu-t’hi abans del 21 de febrer!

#3
I més networking! El que tampoc fallarà és el tradicional Brokerage event del MWC que es trasllada a la Casa Llotja de Mar i t’aproparà a nous socis internacionals. Unes 250 empreses ja han confirmat les seves reunions, la meitat d’elles estrangeres. T’hi pots apuntar fins aquest dijous 20 de febrer. Corre i reserva les teves reunions!